Skip to content

Evenementen

Onze vrijwilligers beveiligen het hele jaar door evenementen in, op en rond het water. Niet alleen op de plaatselijke recreatiegebieden, maar ook in de regio of ter onder¬≠steuning van een van de andere 180 reddingsbrigades in Nederland. 

Vele evenementen

Vrijwilligers van onze reddingsbrigade zorgen voor de veiligheid van de deelnemers aan diverse evenementen. Veel van die evenementen komen jaarlijks terug. Wij zorgen voor de veiligheid van deelnemers aan (bijvoorbeeld) openwater zwemmen, triatlons en sportduiken. We begeleiden ook sporters en recreanten op het water en zijn paraat bij grote waterrijke evenementen.

Diverse plaatsen

Wij zijn zeer bekend bij het Geestmerambacht en Strand van Luna. Veel van de evenementen die we beveiligen spelen zich dan ook daar af. We beveiligen echter ook evenementen elders in Heerhugowaard en de regio. Waar nodig kunnen andere reddings­brigades ons helpen en helpen wij hen, door het hele land.

Een zorg minder

Voor de organisatie van een evenement betekent de inzet van de reddingsbrigade een zorg minder. De deelnemers zijn immers in goede handen. Dat geeft een veilig gevoel. Organiseert u zelf een evenement, waarbij onze aanwezigheid niet gemist kan worden?Neem dan gerust contact met ons op.