Skip to content

Koeriersdienst Heerhugowaard

Koeriersdienst Heerhugowaard heeft een duidelijke missie.

Van A naar Sneller maar dan op een klantvriendelijke manier. De planning van Koeriersdienst Heerhugowaard zal steeds weer zorgdragen voor een voor de klant zo voordelig mogelijke rit door goed te letten op de juiste route en rekening te houden met fileleed.

Al onze wagens zijn voorzien van een up-to-date navigatiesysteem, zodat onnodig zoeken naar het afleveradres tot het verleden behoort. Voor elk probleem hebben wij een oplossing en hebben we die niet voorhanden, dan zorgen wij ervoor!

Hetzelfde geldt ook voor onze chauffeurs; zij worden op correctheid, vakmanschap en deskundigheid geselecteerd. Dit allemaal om service en kwaliteit aan u te waarborgen, zodat u er verzekerd van kan zijn dat wij netjes met uw zending omgaan.

Mocht zich er tijdens een rit problemen voordoen, dan nemen wij meteen contact met u op om deze problemen door te geven en indien nodig, samen met u te zoeken naar een oplossing.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een prijsopgave en op uw verzoek kunnen wij ook een tarievenlijst aan u toezenden.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij hopen hiermee dat u ons met mond-op-mond reclame aanbeveelt!!