Skip to content

Bestuur

Voorzitter:

Norman Talma (foto rechts) is niet voor het eerst onze voorzitter en kent de vereniging door en door. Ook Norman zijn kinderen zijn bij de brigade van jongs af aan opgegroeid. Norman is een echte mediator en zeer aanspreekbaar voor iedereen.  Met zijn nuchtere en overzichtelijke aanpak houdt hij de vereniging op de juiste koers.

Secretaris:

Arno, is als ouder van een jeugdlid binnen de vereniging een bekend gezicht. Hij is voor vragen vaak te vinden in het zwembad en anders kunt u hem bereiken via zijn e-mail adres. 

Penningmeester:

Rik is geen onbekende als penningmeester van de vereniging want hij heeft deze functie in het verleden al een decennia uitgevoerd. Declaraties en bijhorende bonnetjes mogen digitaal aangeleverd worden.

Hoofdtrainer:

Esmee Blok is als hoofdtrainer het aanspreekpunt voor alles wat er binnen het zwembad gebeurd op het gebied van opleidingen. Zij organiseert niet alleen de opleidingen voor de jeugdleden maar ook de trainingen voor de instructeurs. Esmee zit als vertegenwoordiger van de Technische Commissie (TC) in het bestuur.

Algemeen Lid CVR:

Christiaan Kranenbarg zit namens de Commissie Varend Redden (CVR)  in het bestuur. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de CVR alles te maken met de varende opleidingen, bewakingen op het Geestmerambacht en onze aanwezigheid op tal van evenementen gedurende het jaar. 

Algemeen Lid:

Kees Bleeker is het historische geheugen binnen het bestuur. Erelid vanwege zijn decennia lange inzet als instructeur, commissie en bestuurslid. De familie Bleeker is sinds de oprichting van de vereniging altijd actief aanwezig geweest.